Blog

Locul în care Car Concierge te informează, publică anunțuri și își spune povestea.

Blog - carconcierge.ro

Despre trafic, timbrul de mediu și permisul de conducere

27 November 2016

Trei subiecte de care mă tot lovesc în ultima vreme, fie când discut cu cei interesați să apeleze la unul din serviciile mele, fie cu prietenii la o cafea, din punctul meu de vedere cu legături majore între ele.

Am să încep cu primul, TRAFICUL: dacă nu se ia nici o măsură privind taxarea proprietarilor de mașini, Bucureștiul se va bloca complet în toamna anului viitor. Ce fel de taxe? Începând cu parcarea și impozitul anual, de exemplu.

Anularea timbrului de mediu: sunt de acord că nu este echitabil, nu poți taxa o mașină euro 6 la fel ca pe una euro 2, cu o vechime de 15 ani - care nu este altceva decât o fumigenă și este din ce în ce mai întâlnită în trafic - dar poți taxa mașinile în funcție de vechime, poți oferi impozit gratuit pentru mașinile cu vârsta mai mică de doi ani și poți crește impozitul exponential pentru cele mai vechi de patru ani. Să incluzi taxa de mediu în benzină este aberant, este la fel de inechitabil ca și legea actuală.

Iar ultimul subiect, mi se pare cel mai bun. Poți preveni accidentele doar dacă ai 11 clase. Dar cu cei care au permis și nu au 11 clase, ce facem? Ei nu sunt un pericol pentru siguranța traficului? Nu cumva e vina celor care dau permisele?

Informații de contact

gabriel.durbaca@carconcierge.ro
vlad@carconcierge.ro
oana@carconcierge.ro
+40-740-303-651

 

 

White Services SRL
RO 18968639
Teodosie Rudeanu 3, Sector 1, Bucuresti
J40/13759/2006