Blog

Locul în care Car Concierge te informează, publică anunțuri și își spune povestea.

Blog - carconcierge.ro

Rezolvă orice problemă legată de mașina ta câștigând timp liber

11 June 2019

Timpul este cea mai prețioasă resursă a noastră, singura care nu mai poate fi înlocuită. În agitația rutinei zilnice pierdem adesea din vedere lucrurile importante și avem tendința să ne preocupăm doar de rezolvarea task-urilor administrative care se îngrămădesc pe o listă în continuă creștere.

Cum ar fi dacă măcar o mică parte din acestea se pot rezolva fără prezența ta fizică?

Acum este posibil să tai de pe lista de TO DO toate activitățile referitoare la autovehiculul tău. Îți reamintim că noi ne ocupăm de activități precum:

  • Înmatriulări auto
  • Vânzări auto
  • Schimb anvelope
  • ITP

Și poate chiar mai mult de atât!

“Întreţinerea este din punctul meu de vedere cea mai interesantă din toată afacerea asta pentru că practic îţi economiseşte extrem de mult timp.” Gabriel Durbacă

Mulți șoferi isteți au apelat deja la serviciile noastre și ne bucurăm că au avut încrederea de a duce mai departe ideea de a câștiga timp prețios doar prin alegerea unor soluții inteligente pentru problemele de zi cu zi.

“Cred că este cel mai simplu mod de a-ţi rezolva problemele cu maşina.” Claudia Ifrim, clientă

Vizionează reportajul PROTV despre afacerile care îți salvează timpul și scrie-ne un mesaj cu toate detaliile situației pe care o ai de rezolvat. De fiecare dată, vom face tot posibilul să îți oferim cea mai bună soluție și evident, tot timpul liber să îl poți petrece așa cum îți dorești!

Informații de contact

 

 

White Services SRL
RO 18968639
Teodosie Rudeanu 3, Sector 1, Bucuresti
J40/13759/2006